Mandje: (Leeg)

Screens voor buiten van screenbestellen.nl

1 April, 2021 12:50

Screens voor buiten nodig? Bij screenbestellen.nl zit u altijd goed! Wij hebben een ruim assortiment buiten screens met prijzen vanaf €79. Wanneer u ervoor kiest om uw nieuwe screens bij ons te kopen, dan kiest u niet alleen voor lage prijzen maar tevens voor hoogwaardige kwaliteit!

Wij verkopen screens in verschillende soorten en maten en uiteraard maken wij de screens voor u op maat. Voordat wij verder gaan, willen wij het eerst even hebben over de voordelen.

Voordelen van buiten screens

Buiten screens bieden een groot aantal voordelen. Een aantal hiervan sommen wij hieronder even op. Wilt u liever direct de prijzen bekijken? Dan kunt u even doorscrollen, wij geven namelijk ook meer informatie over de prijzen.

Privacy

Veel mensen kiezen om privacy redenen voor screens. Deze zorgen er namelijk overdag voor dat niemand naar binnen kan kijken, terwijl u vanuit uw woning wel gewoon naar buiten kan kijken. Onze screens zijn voorzien van microvezeldoeken van hoogwaardige kwaliteit.

Doordat het licht aan de buitenkant tegen het doek aankomt, worden de vezels opgevuld met licht. Hierdoor kan er niet door het doek worden gekeken vanaf de buitenkant.

Koelte

Doordat het licht niet door het doek komt van buitenaf, blijft het binnen koel. Vooral tijdens de zomermaanden is dit natuurlijk een voordeel. Een screen blokkeert namelijk niet uw zicht, maar zorgt er wel voor dat het binnen koel blijft.

Zonwerend

Natuurlijk is het doel van buiten screens om de zon te weren en dit doen ze dan ook perfect! Natuurlijk kunt u zelf kiezen of het screen voor uw hele raam moet vallen of bijvoorbeeld halverwege het raam moet komen. Op deze manier kunt u perfect de lichtinval regelen.

Buiten screens elektrisch of handbediend

Screens kunnen samengesteld worden met verschillende bedieningen. Ze worden standaard geleverd met bandbediening (bekend van rolluiken) maar uiteraard kan er ook gekozen worden voor een elektrische oplossing door middel van een schakelaar of een afstandsbediening.

Tijdens het bestellen kunt u uw wensen aangeven en tegen een kleine meerprijs uw screen voorzien van een elektromotor en een afstandsbediening of draaischakelaar.

Zip screens (beter bekend als ritsscreens) worden vaak besteld als elektrische variant. Dit komt doordat zip screens gemaakt zijn van zwaardere materialen en het hierdoor natuurlijk ook zwaarder is om ze handmatig te bedienen.

Kiest u voor meerdere screens dan is elektrische bediening natuurlijk een stuk makkelijker en sneller. In dit geval raden wij u elektrische buiten screens aan.

Screens buiten prijzen

Wij verkopen 3 verschillende soorten screens. De standaard screens zijn over het algemeen erg populair en de Zip Top en Zip Top+ screens zijn weer erg populair op plekken waar sterkere screens nodig zijn (kustgebieden/hoge gebouwen).

De buiten screens prijzen beginnen vanaf €79. Het gaat hier dan om de standaard screens uit ons assortiment, die natuurlijk wel volledig op maat kunnen worden samengesteld.

Standaard buiten screens prijzen:

Wij verkopen op dit moment 10 verschillende soorten standaard screens, waarbij de prijzen beginnen vanaf €79. Het gaat hier om het ZB Screen 75 schuin model, dat u hieronder kunt zien.

goedkope screens buiten

 

Zip Top screens buiten prijzen:

Zip Top screens, beter bekend als zip screens verkopen wij al vanaf €147. Deze screens zijn extra verzwaard, waardoor ze beter bestand zijn tegen windstoten. Het instapmodel vindt u hieronder.

zip top screens buiten

Zip Top+ buiten screen prijzen:

Zip Top+ screens koopt u bij ons al vanaf €159. Het gaat dan om het ZB Zip Top+ 85 Super Windvast Schuin model. U vindt dit model hieronder en kunt dit model uiteraard volledig op maat samenstellen en kiezen uit verschillende opties.

zip screens buiten

 

Buiten screens kleuren

Op zoek naar een buiten screen in een kleur die perfect bij uw inrichting past? Met meer dan 50 doekkleuren kan screenbestellen.nl u vrijwel altijd een screen leveren in de perfecte kleur. Ook zijn de doeken verkrijgbaar in transparante varianten of black out variant (totaal verduisterend).

Hieronder vindt u een kleine impressie van het assortiment kleuren. Meer kleuren zien? Dat kan! U kunt namelijk tijdens het bestelproces alle kleuren bekijken waarin een screen verkrijgbaar is.

Lukt het niet om een keuze te maken of twijfelt u over de kleur? Dan is het ook nog eens mogelijk om kosteloos en zonder verdere verplichtingen kleurstalen aan te vragen!

 

Waarom kiezen voor screenbestellen.nl

  • 5 jaar garantie op screens voor buiten
  • Gratis kleurstalen aanvragen
  • De goedkoopste van Nederland
  • Hoge kwaliteit zonwering
  • Grootste kleurkeuze
  • Voordelig bij u thuisbezorgd door screenbestellen.nl
< Online screens bestellen bij screenbestellen.nl Zip screens in het zonnetje! >