Mandje: (Leeg)

Een goede screen aanbieding vinden

7 Januari, 2021 14:39

We zitten nu nog in januari, maar over een paar maanden is het alweer zover, dan zullen er weer veel mensen op zoek gaan naar zonwering. De afgelopen jaren werden screens steeds populairder en daardoor zijn ze in de zomermaanden vaak niet aan te slepen. Dit geldt voor ons en natuurlijk ook voor andere zonweringbedrijven!

Vooral wanneer er dan ook nog eens aanbiedingen worden aangekondigd tijdens deze warme en zonnige maanden, dan wordt het helemaal lastig en hierdoor ook de levertijden vaak langer! Daarom schrijven wij nu dit blogbericht, waarin wij een uitleg willen geven over hoe u het gehele jaar door een interessante screen aanbieding kunt vinden!

Wanneer vindt u de beste screen aanbiedingen?

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar wij merken al jaren dat de beste aanbiedingen juist rond de wintermaanden komen. Hier is best wel een logische verklaring voor, in deze maanden is het namelijk een stuk rustiger in de wereld van zonwering. Hierdoor kunnen zonweringbedrijven dan ook de pieken die door aanbiedingen ontstaan beter opvangen!

De verkoop van zonwering is erg seizoensgebonden en wanneer bedrijven dan gedurende de zomermaanden gaan stunten, dan kunnen zij vaak de grote vraag niet aan! Hierdoor ontstaan vertragingen in de leveringen en meer! Daarom adviseren wij om voor de beste screens zonwering aanbieding juist gedurende de wintermaanden op zoek te gaan! Klinkt best vreemd he? Maar toch werkt het!

Verschillen de prijzen van screens gedurende de seizoenen?

De prijzen verschillen nauwelijks, mits er natuurlijk producten in de aanbieding worden gezet. Bij screenbestellen.nl koopt u gedurende het hele jaar uw screens zonwering tegen scherpe prijzen. Wij vinden de kwaliteit van onze producten belangrijker dan dat wij de laagste prijzen aanbieden.

De prijzen zijn vaak gebaseerd op de kwaliteit van de gebruikte materialen. Een screen kan heel erg goedkoop zijn, maar kan dan bijvoorbeeld niet goed bestand zijn tegen windstoten. Ook in de gebruikte stoffen zitten vaak verschillen. Goedkopere stoffen verkleuren bijvoorbeeld sneller, en dat terwijl screens met VEEL betere stoffen vaak slechts een paar tientjes duurder zijn, maar wel veel langer meegaan en mooi blijven!

De prijzen verschillen dus niet echt per seizoen, maar wel per aanbieder. Hier speelt kwaliteit vaak ook een grote rol in en de opties die u erbij kiest!

screen aanbieding vergelijken

Screenbestellen.nl gelooft in eerlijke prijzen en kwaliteit

Screenbestellen.nl verkoopt alle producten tegen eerlijke en concurrerende screens prijzen. Hierdoor zijn wij dan ook één van de goedkoopste aanbieders van Nederland en België, maar kunnen wij u wel garanderen dat u bij ons uitsluitend screens en bijbehorende opties koopt van zeer hoge kwaliteit!

Doordat wij de kwaliteit van onze producten zeer belangrijk vinden en wij hier graag de focus op leggen, stunten wij niet vaak met prijzen en geven wij u daarentegen liever een garantie van 5 jaar! Eigenlijk zijn onze screens dus 365 dagen per jaar in de aanbieding! U kunt onze prijzen vergelijken met die van andere aanbieders die wel werken met aanbiedingen, dan zult u al gauw merken dat onze prijzen alsnog vaak lager zijn!

Hoe kunnen de prijzen zo scherp zijn:

-          Wij produceren een groot deel van onze producten in eigen beheer

-          Wij hebben zeer korte lijnen met onze leveranciers

-          Wij kopen groot in en hierdoor houden wij de prijzen laag en kunnen we fabrieksprijzen aanbieden.

-          De prijzen zijn gebaseerd op zelf-montage en inmeten

Ondanks de lage prijzen ziet screenbestellen.nl met een timmermansoog toe op de kwaliteit van alle producten. Onze screens ondergaan een scherpe kwaliteitscontrole voordat ze de deur uitgaan! Niet gecontroleerd? Dan gaan ze de deur niet uit! Hiermee houden wij de kwaliteit hoog en de prijzen scherp en hebben wij screens zonwering vrijwel het hele jaar in de aanbieding!

Hoe worden de prijzen bepaald

De kwaliteit speelt een grote rol en daarnaast worden zonweringsproducten online meestal verkocht zonder montage en het inmeten. Hierdoor liggen de prijzen vaak lager en dit is dan ook een voordeel waar u direct van profiteert.

Ook valt er een gedeelte van de prijzen weg, voor bijvoorbeeld opslag. Bij ons komen de producten binnen, worden ze gecontroleerd en zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Doordat er dagelijks producten worden bezorgd bij onze klanten, hebben wij ook minder opslagruimte nodig en dit ziet u terug in de prijzen!

Zonwering is meestal maatwerk en dit zorgt er dan ook voor dat u kunt besparen op de opties. U kunt namelijk tijdens het bestellen kiezen uit verschillende opties, zoals bedieningen, kleuren en meer! Hierdoor houdt u de controle en bepaalt u zelf de uiteindelijke prijs voor zonwering!

De beste screen aanbiedingen online!

U hoeft niet lang te zoeken naar de beste screen aanbiedingen online, screenbestellen.nl staat er namelijk om bekend goede producten tegen concurrerende prijzen te leveren! Op onze website vindt u ons aanbod en kunt u al vanaf €79 een screen bestellen.

Neem eens een kijkje en ontdek onze fantastische producten en komt u er niet uit omdat de keuze zo groot is? Dan staat ons team uiteraard voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

< Waarom een screen bestellen bij screenbestellen.nl