Mandje: (Leeg)
Snelle levering
Top kwaliteit screens
Volledige garantie
Veilig online betalen

Standaard screens

Er zijn 10 producten

Met de standaard screens van screenbestellen.nl kunt u al vanaf €79 het zonlicht uit uw huis weren. Uiteraard verkopen wij uitsluitend zonwering van topkwaliteit en bieden wij de mogelijkheid om screens op maat te maken.

Waarom standaard screens van Screenbestellen.nl

 • Eigen productie en daardoor lage prijzen
 • Op maat gemaakt voor u
 • Veilige verbinding en betalen met IDEAL
 • Standaard 5 jaar garantie op al onze screens

 

Het assortiment standaard screens van Screenbestellen.nl

Wanneer u naar beneden scrollt, kunt u een keuze maken uit onze diverse screens. Bekijk onze standaard screens en stel deze naar uw wens samen. Tevreden? Dan kunt u uw nieuwe screen veilig bestellen met IDEAL.

 • Het ZB screen 75 schuin is een zeer compact model en hierdoor ook geschikt voor ramen met minder ruimte. De minimale afmetingen van een ZB Screen 75 zijn: 500mm breed x 1000mm hoog en de maximale breedte: 2800mm breed en 2300mm hoog. Het frame is leverbaar in 4 kleuren en afwijkende RAL kleuren zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs.
 • Het ZB screen 85 schuin is met de compacte bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 75.. De minimale maat voor een screen 85 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 3500 mm breed en maximaal 3200mm hoog. Het frame van het screen 85 schuin is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs.
 • Het ZB screen 85 vierkant is met de compacte bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 75. De minimale maat voor een screen 85 vierkant is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 3500 mm breed en maximaal 3200mm hoog. Het frame van het screen 85 vierkant is standaard leverbaar in 4 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs.
 • Het ZB screen 85 halfrond is met de compacte bak geschikt voor iets grotere raampartijen dan het screen 75.. De minimale maat voor een screen 85 halfrond is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 3500 mm breed en maximaal 3200mm hoog. Het frame van het screen 85 halfrond is standaard leverbaar in 4 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs.
 • Het ZB screen 95 schuin is met de iets grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 85. De minimale maat voor een screen 95 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 4000 mm breed en maximaal 3000mm hoog. Het frame van het screen 95 schuin is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs.
 • De ZB Screen 95 Schuin heeft een strak vormgegeven behuizing. Leverbaar met elektrische bediening of een handbediening. Bandbediend is de ZB Screen 95 Vierkant maximaal leverbaar in 2500mm bij 2500mm. Met een elektrische bediening is het maximum 4000mm bij 3000mm.
 • Deze zonwering is geschikt voor kleine en grote ramen. De minimale afmeting van de ZB 105 is 500 x 1000 mm (bxh). We leveren de screen maximaal leveren in 4000 x 3000 mm (bxh). De standaardbediening is handmatig met een koord, maar tegen een meerprijs kiest u voor elektrische bediening via een wandschakelaar of afstandsbediening.
 • De ZB Screen 120 dicht heeft een strak vormgegeven behuizing. Leverbaar met elektrische bediening of een handbediening. Bandbediend is de ZB Screen 120 dicht maximaal leverbaar in 2500mm bij 2500mm. Met een elektrische bediening is de maximale breedte 5000mm en de maximale hoogte 4500mm.
 • De ZB Screen 120 halfrond heeft een strak vormgegeven behuizing. Leverbaar met elektrische bediening of een handbediening. Bandbediend is de ZB Screen 120 halfrond maximaal leverbaar in 2500mm bij 2500mm. Met een elektrische bediening is het maximale breedte 5000mm en de maximale hoogte 4500mm.
 • De zon in huis kan heerlijk zijn, maar het is ook fijn om de felle stralen te kunnen weren. Zonwering is daarvoor ideaal. Deze ZB screen 125 schuin is geschikt voor zowel kleine als grote ramen. De minimale afmetingen zijn 500 x 1000 mm, de maximale afmetingen zijn 5000 x 4500 mm. De schuine ZB screen 125 is in verschillende kleurcombinaties en bedieningsmogelijkheden verkrijgbaar.

Bestel uw nieuwe screen bij Screenbestellen.nl

Door het compacte design, zijn onze screens ook te plaatsen op plekken waar minder ruimte is. Zo kunt u maximaal profiteren van een prima zonwering alternatief en het ziet er ook nog eens erg fraai uit!

Alle screens worden in onze eigen fabriek gemaakt. Hierdoor garanderen wij topkwaliteit en laagste prijs garantie. Naast standaard screens, kunt u bij natuurlijk ook terecht voor Zip Top Screens en Zip Top+ Screens.

De voordelen van onze standaard screens

Een standaard screen biedt een hoop voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf wel naar buiten kijken, maar iemand anders niet bij u naar binnen (overdag). Ook passen ze vaak wel op plaatsen, waar andere soorten zonwering niet passen. Denk hierbij aan kleinere ruimtes, waar bijvoorbeeld geen zonnescherm past.

Prima zonwering

Screens houden zonlicht tegen en hebben daarnaast ook de eigenschap, dat ze de warmte buiten kunnen houden. Hierdoor blijft het binnen aangenaam en koel tijdens de warme zomermaanden. Ook wanneer u waarde hecht aan uw privacy, is een screen een uitstekende oplossing.

Geschikt voor kleinere ruimtes

Twijfelt u over welk soort zonwering het beste bij uw woning past? Een standaard screen past nagenoeg overal. Het design van onze screens is zeer compact, waardoor deze ook goed bevestigd kunnen worden voor ramen met weinig ruimte.

Onze screens lopen bij het raam recht naar beneden en steken daardoor niet tot nauwelijks uit. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te plaatsen bij kleinere ruimtes en ondanks het compacte design alsnog van topkwaliteit!

Zelf een screen samenstellen

Onze screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. U geeft ons de maten van uw ideale screen door en wij maken hem op maat, zodat u hem gelijk kunt plaatsen.

Standaard worden screens geleverd met handbediening, maar ze zijn natuurlijk uit te breiden met een elektromotor. Kiest u voor een screen met een elektromotor? Dan raden wij u aan om er een afstandbediening bij te bestellen, voor extra gemak!

Standaard screens van eigen fabricage

Ons hele assortiment standaard screens, wordt door onszelf gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit zorgt ervoor dat wij uitsluitend producten leveren van A-klasse kwaliteit en omdat wij hier erg zeker van zijn, leveren wij uw screen gecombineerd met 5 jaar garantie!

Elektromotoren van de beste kwaliteit

Wij leveren geen elektromotoren voor zonwering van rare en vage huismerken. Wij maken enkel en alleen gebruik van zonweringmotoren van het merk SOMFY.

Onze prijzen zijn inclusief Montagematerialen, Snoer, Stekker, Bandopwinder, Schakelaar en nog veel meer.