Mandje: (Leeg)

Screens op maat bestellen

25 Januari, 2021 12:53

screen op maat

Screens zonwering is een maatwerk product. Dit wil zeggen, dat u in de meeste gevallen uit zult komen bij maatwerk. Een screen op maat bestellen hoeft niet zo heel moeilijk te zijn, maar het is wel belangrijk om te weten hoe het meetwerk gedaan wordt. Zo voorkomt u, dat u een verkeerde maat bestelt.

Vaak wordt er gevraagd of er geen standaard maten leverbaar zijn. Deze zijn er natuurlijk wel, maar vaak voldoen deze maten niet. Screens worden op de dag of in de dag gemonteerd en doordat ramen vaak verschillende afmetingen hebben, is het dan ook heel lastig om met standaard maten te komen.

Daarom raden wij aan om ALTIJD voor een screen op maat te kiezen. Natuurlijk lijkt maatwerk altijd duur, omdat een product dan volledig op maat gemaakt moet worden. Bij screens zonwering wordt echter altijd uitgegaan van maatwerk. Dit betekent dat de prijzen tussen standaard maten en maatwerk maten weinig van elkaar verschillen.

Een zonnescreen op maat - Hoe werkt dat? 

Op onze website vindt u montage en meetinstructies. Deze leggen u stap voor stap uit hoe het opmeten in zijn werk gaat. Wanneer u de stappen en aanwijzingen volgt, heeft u uiteindelijk de juiste maten, die zorgen voor een perfect op maat gemaakte screen!

Bij screens hebben we het niet alleen bij de afmetingen over maatwerk, maar ook bij de opties die gekozen kunnen worden. Maatwerk betekent ook, dat u uw zonnescreen kunt samenstellen met verschillende opties.

Dit is een kleine selectie van de opties waaruit u kan kiezen:

  • Handbediening - Door middel van een band of slinge
  • Bedienzijde - Aan welke kant van uw screen de bediening moet komen
  • Schakelaars - Welk type schakelaar u wilt bij elektrische bediening
  • Afstandsbedieningen - Welk type afstandsbediening u zou willen
  • Kleuren - Kies uit verschillende doekkleuren of systeemkleuren

Waarom screens online bestellen? 

Screens worden over het algemeen verkocht inclusief montage, maar online is dit in veel gevallen anders. Online heeft u namelijk ook de mogelijkheid om screens te bestellen, waarbij u de montage zelf kunt doen.

Het monteren van screens hoeft niet zo heel lastig te zijn en vooral niet, wanneer u met twee personen werkt. Online zijn ook voldoende instructies te vinden en wanneer u uw nieuwe screen bij ons koopt, dan wordt deze kant en klaar geleverd.

Wij verkopen uitsluitend doe-het-zelf screens en dit wil zeggen dat onze screens eenvoudig te monteren zijn. Dit is handig en bespaart u een hoop geld! Doordat wij rechtstreeks vanuit onze fabriek leveren, kunnen wij screens aanbieden tegen zeer lage prijzen en doordat wij werken vanuit een doe-het-zelf principe, bespaart u nog meer! Dit is dan ook de reden waarom het interessant voor u kan zijn om online screens te bestellen.

Wat kosten screens op maat

De prijzen verschillen per soort screen, maar ook worden deze bepaald door de afmetingen en de opties die u erbij kiest. Om een duidelijker inzicht in de prijzen te geven, hebben wij een speciale pagina gemaakt met de prijzen van screens op maat, zodat u kunt zien hoe de prijzen zijn opgebouwd.

De prijzen van onze screens beginnen vanaf €77 en lopen op naar mate u de maten invoert en een keuze maakt uit de verschillende opties. Het bestelproces is zeer eenvoudig, u kunt kiezen uit verschillende screens en vervolgens de juiste maten invullen.

Nadat u de maten heeft ingevuld, kunt u het bestelproces doorlopen, waar u kunt kiezen uit verschillende opties en mogelijkheden (zoals eerder al beschreven in dit bericht). Heeft u tijdens het bestellen nog vragen? Dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u dan voorzien van meer uitleg en helpen u waar nodig!

< Goedkoop een zonwering screen kopen Waarom een screen bestellen bij screenbestellen.nl >