Mandje: (Leeg)

Goedkoop een zonwering screen kopen

5 Februari, 2021 15:09

Wilt u een zonwering screen kopen? Dan maakt u een goede keuze! Screens zijn een type zonwering dat op grote schaal wordt ingezet door huizeneigenaren en bedrijven. Met een screen heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de lichtinval te regelen en daanaast ook nog eens de privacy te verhogen.

Screens hebben verschillende voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden uw woning een stuk koeler houden, de zonschittering tegenhouden, de lichtinval beheren en ervoor zorgen dat er van buitenaf minder makkelijk naar binnen gekeken kan worden.

Door deze eigenschappen zijn screens zeer populair geworden in Nederland en een bijkomend voordeel is dat ze ook nog eens goed betaalbaar zijn.

Waar kunt u goedkope screens kopen

Goedkope screens vindt u online. Bij screenbestellen.nl koopt u bijvoorbeeld al een screen vanaf €77. Die u ook nog eens op maat kunt laten maken. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van screens zonwering en Nederland en daar ook nog eens heel erg trots op!

Waarom screens kopen bij screenbestellen.nl

    • Goede service
    • Scherpe prijzen en goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • 5 jaar garantie
    • Bij u thuisbezorgd door onze collega’s
    • Een goede klantenservice die graag voor u klaarstaat

Waarop te letten bij goedkope screens

Zoals bij heel veel dingen, kan goedkoop nog weleens duurkoop zijn. Bij screenbestellen.nl koopt u daarentegen uw nieuwe screen van zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Maar hoe kunnen wij het zo goedkoop aanbieden? Dat leggen wij u graag even uit!

Screenbestellen.nl produceert screens in eigen beheer. De onderdelen komen uit de fabriek, waarna de screens direct worden geassembleerd en worden verzonden naar onze klanten. Hierdoor zijn er weinig tussenschakels en kunnen wij onze producten leveren tegen groothandelsprijzen.

Doordat wij uitsluitend werken met producten van zeer hoge kwaliteit, kunnen wij u garanderen dat onze screens veel langer meegaan dan gemiddeld en dat benadrukken wij met een garantie van 5 jaar! Zo koopt u dus zorgeloos uw nieuwe screen tegen een zacht prijsje.

Doe-het-zelf screens zonwering

Wij verkopen screens voor de doe-het-zelver. Hierdoor vervallen bijvoorbeeld de prijzen voor montage en het meetwerk. Dit levert een prijsverschil op, dat direct in uw voordeel werkt.

Wij houden bij onze screens rekening met het feit dat onze klanten deze zelf moeten monteren en hierdoor hebben wij het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt. U ontvangt van ons een pakket, waarin alles aanwezig is om uw screen te kunnen monteren. Het enige dat u nog nodig heeft is wat gereedschap.

Goedkope extra opties bij onze screens

Het mooie aan screen zonwering is dat deze ook nog uitgebreid kan worden met verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten bediening en verschillende motoren.

Ook zijn onze screens verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en systeemkleuren. Het leukste bij onze opties is dat wij onze producten al standaard leveren met verschillende gratis opties, waar u bij de concurrent vaak gewoon voor moet betalen!

Wilt u er snel achter komen wat u bij ons voor uw nieuwe screen betaalt? Gebruik dan onderstaande calculator.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm
< Goedkope screens online bestellen Screens op maat bestellen >