Mandje: (Leeg)

Goedkope screens online bestellen

11 Februari, 2021 12:26

Er zijn verschillende redenen te bedenken, waarom het interessant zou kunnen zijn om een screen online te bestellen. In dit blogbericht leggen wij alles uit over het bestellen van screens via het internet en de voordelen die het met zich meebrengt.

Laten we beginnen bij de prijzen. Die zijn namelijk online meestal goedkoper, hoewel dit niet bij elke webwinkel zo hoeft te zijn. Bij screenbestellen.nl natuurlijk wel! Er zijn verschillende redenen waardoor de prijzen lager liggen, maar het grootste prijsvoordeel zit hem in de montage- en meetwerkkosten.

Voor bij screens is meetwerk erg belangrijk. Dit komt onder andere doordat een screen in vrijwel alle gevallen een maatwerk product is. Hierdoor is het dan ook belangrijk dat de juiste maten worden opgemeten en normaal gesproken stuurt een zonweringbedrijf hiervoor iemand bij u langs. Dit zijn natuurlijk wel kosten die u zelf betaalt!

Doordat wij een online winkel zijn, die screens verkoopt aan klanten in heel Nederland en Belgie, is het onmogelijk om overal iemand langs te sturen voor het meetwerk. Daarom vragen wij onze klanten om dit zelf te doen, wat een directe besparing oplevert! Win/win toch?

Hetzelfde geldt voor montage. Normaal rekent een zonweringbedrijf altijd kosten voor de montage. Ook deze kosten komen weer te vervallen, wanneer u uw screens online bestelt. Dit is wederom een reden waarom screens online bestellen interessant kan zijn!

Online screen bestellen op maat

Bij online screen bestellen op maat betekent: “op maat”, ook echt op maat! Hier wordt niet alleen bedoeld dat het screen voor uw op maat wordt gemaakt, maar ook dat u deze volledig kan samenstellen. Online kunt u in uw eigen tempo het product samenstellen.

Zonwering kent zeer veel opties en zo geldt dat ook voor screens zonwering. U kunt bijvoorbeeld uit verschillende kleuren kiezen, uit verschillende motoren en afstandsbedieningen en zelfs het type bediening dat u zoekt “hand of elektronische bediening”. Naast de genoemde opties, zijn er nog veel meer uitbreidingen mogelijk. Deze kunt u kiezen tijdens het bestelproces. U ontvangt dan ook direct de uiteindelijke prijs!

Nog iets meer over screens prijzen online

Hierboven gaven wij al aan hoe het komt dat de prijzen online een stuk lager liggen dan bij een lokale zonweringdealer. Daar willen wij nog aan toevoegen dat het ook te maken heeft met opslag en logistiek. Bij screenbestellen.nl gaan wij op de volgende manier te werk:

  • U bestelt uw nieuwe screen
  • Wij ontvangen uw bestelling en sturen deze gelijk door naar de fabriek
  • In de fabriek gaan ze zo snel mogelijk aan de slag om uw screen op maat te maken
  • Zodra uw screen klaar is, wordt deze naar ons magazijn gestuurd en wordt deze nog extra gecontroleerd en gedeeltelijk geassembleerd.
  • Vervolgens maken wij een afspraak met u en wordt u bestelling snel bij u bezorgd.

Door op deze manier te werken kunnen wij de prijzen laag houden. Uw bestelling wordt namelijk vrijwel direct vanuit de fabriek geleverd. Hierdoor houden wij de screens prijzen online laag en kunnen wij garanderen dat wij alsnog gebruik maken van materialen van de beste kwaliteit!

Onze screen prijzen

Screenbestellen.nl is een van de goedkoopste webwinkels als het gaat om screens. U kunt bij ons uw screens online bestellen tegen concurrerende prijzen en op maat voor u gemaakt. Hieronder geven wij u een klein impressie van onze prijzen. Houd er wel rekening mee, dat het hier gaat om vanaf prijzen, die nog oplopen op het moment dat u de benodigde maten invoert en opties toevoegt.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

Standaard screens

De prijzen van onze standaard screens variëren van €79 - €133. De prijs verschilt per type en model. De goedkoopste screens zijn leverbaar vanaf €79.

Zip top screens

De prijzen van onze zip top screens variëren van €147 - €417. Wij verkopen verschillende modellen zip screens, die uiteraard ook volledig op maat kunnen worden samengesteld.

Zip top+ screens

Extra windvaste screens (zip top+ model) hebben beginnen vanaf €159 - €259. Deze screens zijn extra zwaar en worden onder andere ingezet bij kustgebieden en hoge gebouwen. Uiteraard worden ze op maat gemaakt en kunt u ze aanpassen door het toevoegen van verschillende opties.

Daarom screenbestellen.nl

  • Lage prijzen
  • Producten van zeer hoge kwaliteit
  • Standaard garantie van 5 jaar
  • Doe-het-zelf pakketten
  • Voordelig thuisbezorgd
< Verschillen tussen een standaard screen en windvaste screens Goedkoop een zonwering screen kopen >