Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 85 Super Windvast Schuin

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 159,00
Breedte in mm:  500 - 3000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze ZB TOP+ ZIP 85 super windvast Schuin heeft een zwaardere lat aan de onderkant en stevigere geleiders. Hiermee is hij speciaal ontworpen om tegen nog zwaardere windstoten bestand te zijn. Dit maakt dit screen nog beter geschikt voor bepaalde situaties zoals hogere gebouwen of gebouwen aan zee of in de buurt van de zee.

Naast al deze voordelen die hem beter bestand maken tegen de wind, heeft hij alsnog alle voordelen van normale screens en houdt hij dus warmte tegen en biedt hij een perfecte wering tegen de zon.

De ZB TOP+ ZIP 85 super windvast is leverbaar in verschillende kleuren. Door de super windvaste constructie is deze screen alleen leverbaar in de elektrische variant. De minimale afmeting voor de ZB TOP+ ZIP 85 is 50cm breed bij 100cm hoog, de maximale afmeting is 300cm bij 200cm. Door de verschillende blokken bij product opties kunt u uw screen op maat maken voor uw wensen. Lees voordat u bestelt wel goed onze handleidingen door, zo voorkomt u dat er fouten gemaakt worden:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)