Mandje: (Leeg)

ZB TOP ZIP 75 windvast Schuin

Felle zonnestralen weren uit uw slaapkamer of juist uw woonkamer? Voor elk raam kunt u een zonnescherm bestellen. Een goede zonwering zorgt ervoor dat uw ruimte lekker koel blijft gedurende de warme zomers. Ons windvaste zonnescherm kan, zoals de naam al doet vermoeden, hevige windstoten aan. Het is dus een duurzaam zonnescherm. Deze ZB top zip 75 windvast schuin heeft minimale afmetingen van 500 x 1000 mm en maximale afmetingen van 2300 x 1700 mm. Dit is inclusief geleiders en kap.
v.a.€ 147,00
Breedte in mm:  500 - 2300 mm
Hoogte in mm:  1000 - 1700 mm

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Zonnescherm kopen bij Screenbestellen.nl

De ZB top zip 75 windvast schuin is speciaal ontworpen om zware windstoten tegen te gaan. Dit maakt deze screen uitermate geschikt voor specifieke situaties, zoals hoge gebouwen of een pand aan zee. Naast dat de screen windvast is, heeft de ZB TOP ZIP 75 windvast de voordelen van reguliere screens. Zo houdt hij de warmte tegen en voorkomt hij dat u last heeft van hinderlijke zonschittering.

 De ZB TOP ZIP 75 windvast is leverbaar in verschillende kleuren. Door de windvaste constructie is deze screen alleen leverbaar in de elektrische variant. Door de verschillende blokken kunt u uw screen op maat maken voor uw ramen. U bestelt de screen gemakkelijk door het gewenste formaat door te geven. U selecteert de gewenste bedieningszijde en de verschillende geleiders. Als laatste kiest u de doekkleur die het beste past bij uw woning of pand.

 Vindt u het lastig om te bepalen welke kleur doek bij uw woning of pand past? U vraagt gemakkelijk onze gratis kleurstalen aan om te vergelijken.

Screens van Screenbestellen.nl

Uw screen bestelt u snel en veilig bij Screenbestellen.nl. Bij ons profiteert u van onderstaande voordelen:

 • Screens op maat gemaakt voor uw raam
 • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
 • Inkijkwerend doek
 • Laagsteprijsgarantie
 • Veilig online betalen via iDEAL

 

Eigenschappen ZB top zip 75 windvast schuin

Zonwerend Inkijkwerend Energiebesparend

 

Meetinstructies voor onze zonneschermen

Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat bestelt, maakt u gebruik van onderstaande meettechniek:

 • Voor de hoogtemaat meet u de hoogte van het kozijn tot aan de vensterbank. Tel hier 10,5 cm bij op.
 • Om tot de breedtemaat inclusief zijgeleiders te komen, meet u de breedte tussen de muren. Tel daar 7 cm bij op.

 

Voor meer informatie downloadt u de volledige meetinstructies voor het inmeten van uw screen.

Montage van onze ZB screens

De montage van onze zonneschermen is heel gemakkelijk. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u de gaten niet in de voegen van de buitenmuur boort.

Voor uitgebreide informatie en een stappenplan downloadt u het volledige montageplan van onze ZB screens.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Voor vragen over het inmeten van uw screen neemt u contact op via 0181-820322 of stuurt u een e-mail naar info@screenbestellen.nl.

Reviews

 • Goedkoop en toch kwaliteit
  Joost Graderen 05-01-2019
  Zeer mooie screen, ziet er goed en verzorgd uit. netjes op tijd geleverd.
 • Geweldigge ZipScreens
  Jan 08-07-2018
  Onlangs 3 Zip 95 Screens besteld, binnen 3 weken geleverd! top 1 grote 2400x1899 en 2 kleinere 1550x1700 waarvan 1 met de aansluiting links en de andere rechts. Alles in perfecte staat ontvangen. Bij de montage bleek dat alle screens al geprogrammeerd waren!! En de kanalen ook in de goede volgorde helemaal top, heb alleen de onderste stop van alle 3 wat hoger afgesteld die liepen wat mij betreft iets te ver door zodat het doek slap ging hangen. Het ziet er allemaal strak uit geweldig. Bij deze, Hartelijk dank van een tevreden klant.
 • Perfecte Screens
  J. Karrava 28-06-2018
  Deze screen zijn echt perfect. Staan mooi strak en klapperen niet ( de oude deden dat wel.) Echt blij dat ik ze vervangen heb. Bedankt voor het advies.
 • Werkt als een zonnetje!
  Waller 29-07-2017
  Twee zip 95 screens besteld (incl. Somfy RTS + 1 Telis 4 afstb.) voor twee ramen op 1e verdieping. Levering duurde wat langer, maar was wel netjes aangegeven (voorjaarsdrukte). Levering geheel in orde afgeleverd en goed verpakt in noppenfolie. Geen beschadigingen ontdekt. Maten tot op de millimeter zoals opgegeven. Heb wel zelf het snoergat wat moeten verplaatsen (extra gat boren en kabel verleggen), omdat deze niet aansloot op het gat in mijn kozijn. Motoren waren al geprogrammeerd op twee kanalen van de afstandsbediening en zelfs al op lengte afgesteld. Zelf eerst ook nog even getest of alles wekte. Monteren met handleiding van de website (zat niet bij de levering). Toch nog even wat extra you-tube filmpjes gezocht over de Somfy motoren en mogelijkheden voor extra afstellen (geweldig product trouwens zo'n RTS motor). Opmerkingen; 1) 9,5 mm metaalboortje is lastig in de bouwmarkt te vinden. 10mm werkte ook, maar niet te grof boren, want het gaatje moet afgedekt worden met een kunststof dopje. Als je het gat te grof boort (10+mm), dan blijft het dopje niet meer zitten. 2) Ik heb als extra stap, de twee geleiders aan de hoofdbak vast gemonteerd met een extra schroefje, door een 2 mm gaatje te boren dar waar geleider en bak samenkomen. Vervolgens aan de zijkant, een heel klein schroefje er ingedraaid en de twee blijven bij elkaar. Dit vereenvoudigde bij mij de montage, om dat beide geleiders op een raamdorpel leunde. Hierdoor kon ik in 1x het raamwerk monteren, zonder dat de boel uit je handen valt. 3) De bak zelf wordt niet aan de wand gemonteerd (twijfelde nog even en heb toen gebeld), enkel de geleiders worden gemonteerd. Hij blijft echter prima zitten! Binnenkort nieuwe bestellen voor beneden! Mvgr, Ingmar
 • Zeer fraai
  M.de Wit 18-04-2017
  Prachtige en stevige screen. Kan vel wind hebben.
 • Zeer tevreden
  Jan van Devente 10-01-2017
  Aantal screens besteld en geheel naar tevredenheid bezorgd. geheel naar wens en binnen de afgesproken tijd.
 • KWALITEIT
  J vd Berg 05-08-2016
  Deze screen straalt pure kwaliteit uit. Fantastisch mooi
 • Mooi en goed
  W. de Klerk 30-03-2016
  Screens zien er mooi uit, speciaal in een kleur laten moffelen. is precies de goede kleur. past exact bij de schuifpui. werkt verder prima
 • Echt windvast
  Jan 05-11-2015
  Er was ons verteld dat deze screen echt windvast zou zijn en inderdaad we kunnen hem met een gerust hart uitlaten als we gaan werken. blijft allemaal goed werken
 • Goed geregeld
  Evelien 19-09-2015
  heel simpel. alles is goed geregeld. vragen worden beantwoord en netjes geleverd. Ga zo door. Bedankt

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)