Mandje: (Leeg)

Online screens op maat bestellen

9 Maart, 2021 15:06

Een screen op maat bestellen kan tegenwoordig eenvoudig online. Er zijn verschillende webshops beschikbaar die deze mogelijkheid bieden. Een van deze webshops is natuurlijk screenbestellen.nl. Wij hebben het bestellen van screens op maat zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt, zodat u binnen enkele minuten al een perfect screen kan bestellen.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het vooral interessant is om online screens op maat te bestellen. Zo zijn de prijzen online bijvoorbeeld een stuk lager en gaat het bestellen een stuk makkelijker. Daar komt bij dat het gedurende de corona pandemie lastig is om een showroom te bezoeken en de wachtlijsten om een afspraak te maken er lang zijn. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de zomer er nu echt aan zit te komen en iedereen een afspraak maakt.

Hoe werkt het online screens op maat bestellen

Bij screenbestellen.nl hebben wij het bestellen super eenvoudig gemaakt. Wij werken met een stappenplan, dat als volgt werkt:

  • Screen uitzoeken
  • Maten invoeren (gebruik hiervoor onze meetinstructies)
  • Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende opties
  • Maak een keuze uit de verschillende opties
  • Bevestig uw bestelling en klaar!

Screens met kleuren op maat

Niet alleen de maten kunnen natuurlijk worden ingevoerd. Onze screens worden namelijk verkocht in een groot aantal verschillende kleuren (meer dan 60). Hierdoor kunt u dus een screen op maat laten maken met bijpassende kleuren, zodat het screen perfect past bij de uitstraling die u wilt geven aan uw woning of gebouw.

Maatwerk gaat dan ook veel verder dan puur de maatvoering. Zo zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden om uw nieuwe screen uit te breiden met elektrische bediening en nog een tal van opties waarmee u onze screens kunt personaliseren.

De goedkoopste maatwerk screens

Wij verkopen de goedkoopste op maat gemaakte screens van Nederland en België. Doordat wij regelrecht vanuit de fabriek kunnen leveren, kunnen wij onze prijzen laag houden. Hierdoor koopt u bij ons op maat gemaakte screens tegen groothandelsprijzen.

Ook zijn de prijzen op onze website berekend op basis van zelf-montage en zelf-inmeten. Dit zijn tevens directe onkosten die u bespaart, wanneer u uw screens online bestelt. De goedkoopste maatwerk screens vindt u bij ons al vanaf €79

Waarom een screen op maat kopen bij screenbestellen.nl

 • 5 jaar garantie op screens buitenzonwering
 • Goedkoopste screens op maat
 • De beste kwaliteit van Nederland
 • Betalen per rembours is mogelijk

"

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

 

Waar moet u op letten bij het bestellen

Voordat u een screen gaat uitzoeken is het vooral belangrijk om de juiste maten op te meten. Op onze website vindt u instructies voor het opmeten. Lees deze instructies goed door en wanneer u er zeker bent dat de maten juist zijn, kunt u het bestelproces beginnen.

Ook moet u er rekening mee houden, dat wij geen montage doen. Gelukkig kunt u ook voor de montage op onze website terecht voor instructies. Het monteren van screens gaat een stuk eenvoudiger wanneer u dit met minimaal twee personen doet. Onze standaard screens zijn niet zo enorm zwaar, maar vooral bij zip screens is het aan te raden dat u een paar extra handjes heeft.

Raadpleeg hier onze montage en meetinstructies

< Waarop te letten bij elektrische screens Verschillen tussen een standaard screen en windvaste screens >