Online screens bestellen bij screenbestellen.nl

Bij screenbestellen.nl kunt u terecht voor de meest voordelige screens van Nederland. Wij bieden u de mogelijkheid om geheel online en vanuit uw comfortabele stoel op maat gemaakte screens te bestellen.

Het bestellen bij screenbestellen.nl is kinderlijk eenvoudig en gaat door middel van een paar stappen. Zou ziet het proces eruit en iets verder op deze pagina kun u direct de prijzen van uw nieuwe screens uitrekenen.

1)      Voer de benodigde maten in.

2)      Wanneer een screen beschikbaar is in deze maat, komt u nu in het bestelvenster. Hier kunt u uw screen volledig op maat samenstellen.

3)      Kies een kleur uit en maak een keuze uit de verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen handbediende screens of elektrische screens.

4)      U ziet direct de uiteindelijke prijs en kunt uw maatwerk screen aan uw winkelwagentje toevoegen en bestellen.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm: 500 - 5400 mm
Hoogte in mm: 1000 - 4500 mm

Wanneer ik online een screen bestel, hoe zit het dan met de betaling?

Bij screenbestellen.nl heeft u de mogelijkheid om te betalen met IDEAL, maar wanneer u het bedrag te groot vindt om een bestelling bij ons te plaatsen dan is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor rembours. U betaalt dan op het moment dat uw screens worden bezorgd.

Extra goedkoop een screen bestellen

Bij screenbestellen.nl bent u zeker van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij verkopen al een screen op maat vanaf €79 en zijn hiermee een van de goedkoopste aanbieders van Nederland. Dit is echter nog niet alles!

Doordat wij geen meet en montagekosten in rekening brengen, omdat wij een doe-het-zelf winkel zijn, bespaart u in sommige gevallen nog een paar honderd euro extra! Simpelweg door online uw screen te bestellen.

Een screen bestellen hoeft dus niet zo heel duur te zijn en over de kwaliteit hoeft u ook niet in te zitten. Wij verkopen namelijk uitsluitend screens van de beste kwaliteit!

Waarom online een screen bestellen?

Het bestellen van screens is online meestal een stuk goedkoper. Dit heeft te maken met het feit dat de meeste webwinkels werken op basis van doe-het-zelf montage en inmeten. Hierdoor kunt u behoorlijk wat geld besparen door online uw bestelling te plaatsen.

Er zijn echter nog meer voordelen. Zo bent u namelijk niet gebonden aan openingstijden en kunt u op ieder gewenst moment winkelen en daar de tijd voor nemen. Het aanbod screens is zo breed, dat het best wel even kan duren om een keuze te maken. Online is dit geen probleem, terwijl het in een showroom vaak wel lastig is en zeker nu met de coronamaatregelen.

Alles soorten screens op één webshop

Bij screenbestellen.nl kunt u terecht voor alle soorten screens en kunt u eenvoudig uw screen bestellen. Onze producten worden op maat voor u gemaakt en u kunt kiezen uit verschillende soorten screens.

Wij verkopen namelijk standaard modellen, zip modellen en extra stevige zip modellen die goed bestand zijn tegen zwaardere windstoten. Ideaal voor bijvoorbeeld kustgebieden en hogere gebouwen!

Komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit?

Doordat screens zonwering een maatwerk product is, kan het soms lastig zijn om het juiste model te vinden of kunnen er vragen ontstaan over de verschillende mogelijkheden. Hiervoor hebben wij een 5-sterren klantenservice, waarbij u terecht kunt met al uw vragen.

De contactgegevens vindt u onderop de website, evenals de openingstijden.

Vorige Volgende