Mandje: (Leeg)

Zip screens in het zonnetje!

19 Maart, 2021 16:04

Bij screenbestellen.nl kunt u terecht voor zip screens. Wij verkopen de goedkoopste zip screens van Nederland en daar zijn wij natuurlijk trots op!

In dit blogbericht willen wij graag een uitleg geven over dit type screen en wat het verschil is tussen een normaal screen en een zip screen. De term komt u wellicht vaker tegen, maar dan blijft het toch de vraag wat nou precies het verschil is. Daar geven wij vandaag meer uitleg over.

We beginnen bij standaard screens

Standaard screens worden vooral gebruikt bij woningen en gebouwen waarbij weinig wind voorbijraast. Een standaard screen is niet erg geschikt voor bijvoorbeeld kustgebieden en dient tijdens een rukwind of storm toch wel omhoog gerold te worden (volledig).

Een standaard screen kan best wel wat hebben, maar er kan schade ontstaan tijdens zwaardere winden, daardoor is het verstandig om in windrijke gebieden te kiezen voor een zip screen.

Zip screen / Veranda screen

Een zip screen is een veelzijdig type screen dat voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. Door zijn stevigheid en zwaarheid, kan deze voor ramen worden geplaatst op plekken waar een standaard screen niet voldoende is.

Een voorbeeld zijn hoge gebouwen of kustgebieden, maar ook gewoon in open woonwijken waar veel wind langs de ramen komt.

Doordat zip screens zeer stevig en robuust zijn, kunnen ze ook gebruikt worden als zonwering bij een veranda. Wanneer een screen op deze manier gebruikt wordt, staat deze beter bekend als ritsscreen.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

Waarom een zip screen kopen bij screenbestellen.nl

Uiteraard vanwege de lage prijzen! Onze prijzen zijn de laagste van Nederland, maar dat is nog niet alles! Wij geven ook veel opties gratis weg, waar u bij onze concurrenten voor zou moeten betalen.

Hierdoor valt de prijs bij ons altijd lager uit en dat zult u niet merken aan de kwaliteit. Naast lage prijzen staan wij namelijk garant voor zip sceens van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze kwaliteit durven wij te benadrukken met een fabrieksgarantie van 5 jaar!

Om het allemaal nog net iets leuker te maken, kunt u bij ons kiezen uit meer dan 40 kleuren en nog veel meer opties, net alsof u een auto koopt!

Zip screen prijzen

Onze zip screen prijzen zijn laag en aantrekkelijk. Om u een indicatie te kunnen geven, pakken wij er twee zip screens bij als voorbeeld. Onze zip screens hebben een iets andere naam dan dat u waarschijnlijk gewend bent. Wij verkopen Zip Top screens en Zip Top+ screens.

De Zip Top screens zijn windvast en perfect voor de meest voorkomende gevallen, maar wanneer het nog steviger en sterker moet, hebben wij ook nog Zip Top+ screens die extra windvast zijn.

Zip Top+ screens worden vaak gebruikt in kustgebieden en plekken waar zeer veel wind staat. En zijn dan ook zo sterk, dat ze hier goed tegen bestand zijn!

De Zip Top 75 windvast schuin

De Zip Top windvast schuin is een uitstekend instapmodel en dan ook een van de bestverkochte screens uit ons assortiment.  Dit exemplaar verkopen wij al vanaf €147. Hieronder vindt u het product en door erop te klikken kunt u direct alle opties bekijken.

 

De Zip Top+ 85 Super Windvast Schuin

Dit extreem sterke zip screen is zoals de naam zegt Super Windvast en hierdoor dan ook bestand tegen stevige wind. Dit model is al verkrijgbaar vanaf €159 en hiermee een van de bestverkochte Zip Top+ screens! Hieronder vindt u een link naar dit product.

 

 

Screenbestellen.nl in een notendop

  • Zip Screens van hoge kwaliteit
  • 5 jaar garantie op zip / ritsscreens
  • Scherpe bezorgkosten
  • Bezorging in eigen beheer
  • Groothandelsprijzen
< Screens voor buiten van screenbestellen.nl Waarop te letten bij elektrische screens >