Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 95 Super Windvast Vierkant

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 180,00
Breedte in mm:  500 - 3600 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2800 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Vierkant is een zip screen die speciaal is samengesteld om tegen zwaardere windstoten te kunnen. Met zijn verzwaarde onderlat en geleiders is het een prima screen om te gebruiken bij gebouwen waar de wind sterk aanwezig is.

Naast het feit dat de ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Vierkant erg windvast is, biedt hij nog wel de voordelen die u met een normaal screen ook heeft.

Onze ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Vierkant kan op maat worden gemaakt en is te bestellen in verschillende kleuren. Vanwege het gewicht, wordt de ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Vierkant alleen geleverd als elektrische variant (hij is te zwaar om met de hand te bedienen).

De minimale afmetingen waarin hij besteld kan worden: 50cm breed x 100cm hoog.

De maximale afmetingen waarin hij besteld kan worden: 350cm breed x 280cm hoog.

Hieronder vindt u onze handleidingen. Wij raden u aan om de meetinstructies goed te lezen, hiermee voorkomt u het bestellen van een verkeerde maat. 

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)