Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 95 Super Windvast Schuin

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 169,00
Breedte in mm:  500 - 3600 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2800 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Schuin heeft een verzwaarde onderlat en geleiders en is daarmee speciaal ontworpen om nog beter bestand te zijn tegen zwaardere windstoten. Zip Screens zoals deze, zijn uitermate goed te gebruiken bij situaties waarin dit nodig kan zijn. Denk hierbij aan hogere gebouwen, of panden in kustgebieden en langs het strand. Ondanks de windveste eigenschappen heeft de ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Schuin dezelfde voordelen van een normaal screen en houdt hij dus warmte tegen, weert hij goed te zon en zorgt hij voor meer privacy.

Onze ZB TOP+ ZIP 95 super windvast Schuin kan worden besteld in verschillende kleuren en op maat worden gemaakt. De minimale maat waarin dit screen besteld kan worden is: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale maat: 350cm breed x 280cm hoog. Vanwege het gewicht wordt dit screen standaard geleverd in de elektrische uitvoering.

Voordat u begint aan het bestelproces, zouden wij u graag willen vragen om onderstaande handleidingen door te lezen. Op deze manier voorkomt u, dat er verkeerde maten worden opgegeven.

Hieronder vindt u onze handleidingen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)