Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 85 Super Windvast vierkant

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 171,00
Breedte in mm:  500 - 3000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze ZB TOP ZIP 85 super windvast vierkant is speciaal samengesteld met een zwaardere onderlat en geleiders die ervoor zorgen dat dit Zip Screen beter bestand is tegen zwaardere windstoten. Hierdoor is het een screen, die erg geschikt is voor plaatsen met veel winden, denk hierbij aan plaatsen zoals flats/kantoorflats of gebouwen in kustgebieden. Naast het feit dat de ZB TOP ZIP 85 super windvast vierkant erg goed bestand is tegen de wind, biedt hij ook nog de voordelen van normale screens. Zo weert hij de zonschittering uitstekend, houdt hij de warmte goed buiten en zorgt hij ook nog voor meer privacy!

U kunt de ZB TOP ZIP 85 super windvast vierkant bestellen in verschillende kleuren en op maat laten maken. De minimale afmeting voor de ZB TOP ZIP 85 super windvast vierkant is 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmeting is 300cm breed x 200cm hoog.

Let op: dit scherm wordt door het gewicht uitsluitend geleverd als elektrische variant

Voordat u een bestelling plaatst, verzoeken wij u om de meetinstructies goed door te lezen. Hiermee voorkomt u meetfouten.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)