Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 120 Super Windvast dicht

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 207,00
Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB TOP+ ZIP 120 super windvast Dicht is voorzien van een zwaardere onderlat en geleiders en is daarmee speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat dit screen erg windvast is! Hierdoor kunt u dit screen goed gebruiken op locaties waar normale screens niet voldoende zijn. Denk hierbij aan aan gebouwen die hoog zijn en in een open gebied staan, of bijvoorbeeld aan panden in de buurt van de zee.

De ZB TOP+ ZIP 120 super windvast Dicht biedt ondanks de super windvast eigenschap ook nog de voordelen van normale screens en kan daardoor uitstekend de zon weren en de warmte goed buiten houden.

 Tijdens het bestelproces kunt u kiezen uit verschillende kleuren en uw ZB TOP+ ZIP 120 super windvast Dicht zip screen op maat bestellen. De minimale afmetingen voor deze variant zijn: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmetingen 500cm breed x 450cm hoog.

Let er tijdens het bestellen wel op, dat u de juiste maten doorgeeft. Onder deze informatie vindt u een aantal links, klik op de link met meetinstructies en lees deze goed door. Hiermee voorkomt u dat u een bestelling plaatst met een verkeerde maat.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)