Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 105 Super Windvast Schuin

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 179,00
Breedte in mm:  500 - 4500 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Elk ZB TOP+ ZIP 105 super windvast Schuin is standaard voorzien van een verzwaarde onderlat en geleiders en heeft een speciaal ontwerp om nog beter tegen zwaardere windstoten te kunnen. Hierdoor is dit zip screen erg goed te gebruiken voor situaties waarin een stevig screen nodig is. Een voorbeeld van dit soort situaties zijn hoge gebouwen of panden in kustgebieden. Ondanks de super windvaste eigenschap, heeft dit screen alsnog de voordelen van normale screens en weert hij dus uitstekend de zon, de warmte van buiten en zorgt hij ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar een ander niet naar binnen.

Onze ZB TOP+ ZIP 105 super windvast Schuin kan geleverd worden in verschillende kleuren, die u tijdens het bestelproces kunt uitkiezen. Vanwege het gewicht wordt dit screen alleen geleverd met elektrische bediening.

De minimale maat waarin u dit product kunt bestellen is 50cm breed x 100cm hoog en de maximale maat: 450cm breed x 300cm hoog. Tijdens het bestelproces kunt u alle maten doorgeven, zorg er wel voor dat u voor het bestellen de maten goed controleert.

Hieronder vindt u onze handleidingen, wij raden u aan om deze goed door te lezen, alvorens te bestellen.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)