Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Halfrond

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 259,00
Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Onze ZB TOP+ SMART ZIP 130 super windvast Halfrond heeft de status super windvast gekregen, omdat het een zip screen is die in uitzonderlijke situaties toegepast kan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan situaties zoals hoge gebouwen en andere panden die op locaties staan waar veel wind komt, zoals bijvoorbeeld kustgebieden.

Ook heeft de ZB TOP+ SMART ZIP 130 super windvast Halfrond een verzwaarde onderlat en geleiders, waardoor het screen strak blijft hangen en dit tevens bij zwaardere windstoten doet. Het is een screen van compact formaat en dit komt onder andere doordat de onderlat geheel in de bak verdwijnt, wanneer u uw screen omhoog doet.

Naast de super windvaste eigenschappen, biedt dit screen natuurlijk ook de voordelen van normale screens en weer hij uitstekend de zon!

Wilt u een ZB TOP+ SMART ZIP 130 super windvast Halfrond screen bestellen? Dan kan dit met behulp van ons bestelproces. Let er tijdens het bestellen wel op, dat u de juiste maten invoert. De minimale afmetingen zijn: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmetingen: 500cm breed x 450cm hoog.

Voordat u uw bestelling plaatst, kunt u onze handleidingen het beste even doorlezen. Hiermee voorkomt u, dat u de verkeerde maat bestelt. Let er ook op dat u bij een breedte van boven de 400cm een hogere onderlat nodig heeft.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)