ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK DE MEETINSTRUCTIES)
€ 259,00
Breedte in mm: 500 - 5000 mm
Hoogte in mm: 1000 - 4500 mm
De prijs bij zonweringbestellen.nl is altijd compleet met opbouwschakelaar (als u kiest voor elektrische bediening d.m.v een wandschakelaar). Ook leveren wij zonder meerprijs de standaard montageset mee (schroeven en pluggen) en hanteren wij de laagste verzendkosten. Maak uw bestelling compleet, u zult zien dat wij voordeliger zijn. U kunt het winkelmandje altijd nog weggooien.
Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog is  voorzien van een onderlat welke geheel in de bak verdwijnt indien uw screen omhoog gaat, dit werkt ruimte besparend doordat u minder ruimte nodig heeft om de screen te plaatsen. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit.

De geleiders zijn extra zwaar uitgevoerd zoals bij de TOP+ super windvaste screen om nog zwaardere windstoten tegen te kunnen gaan. Dit maakt deze screens zeer geschikt voor bepaalde situaties, zoals hoge gebouwen of zelfs bij panden in de buurt van de zee. Naast de super windvaste eigenschappen heeft de ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog dezelfde voordelen als de normale screens, zo houdt het de warmte tegen en voorkomt het ook dat u last heeft van de zon die binnenkomt.

De ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog kan geleverd worden in verschillende kleuren. Door de super windvaste constructie is deze screen uitsluitend leverbaar als elektrische variant. De minimale afmetingen voor de ZB TOP+ SMART ZIP 130 zijn 50cm breed bij 100cm hoog, de maximale afmetingen zijn 500cm bij 450cm. Door de verschillende blokken bij het bestelproces kunt u uw screen op maat laten maken, volledig naar uw wensen.

Lees alvorens u de bestelling plaatst wel goed onze handleidingen door, hiermee voorkomt u dat er fouten gemaakt worden:

LET OP. boven 400cm breed hogere onderlat nodig.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

 

REVIEWS

ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast
Linden 13 Juni 2020
Ik raad dit product aan
Prima kwaliteit en stevig verpakt tijdens vervoer. Montagehandleiding op site is heel beperkt maar m.b.v. google en YouTube is montage en afstelling prima zelf te doen. Ga zeker vaker screens bestellen bij Zonweringbestellen.nl

Laatst door jou bekeken