Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 259,00
Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog isĀ  voorzien van een onderlat welke geheel in de bak verdwijnt indien uw screen omhoog gaat, dit werkt ruimte besparend doordat u minder ruimte nodig heeft om de screen te plaatsen. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit.

De geleiders zijn extra zwaar uitgevoerd zoals bij de TOP+ super windvaste screen om nog zwaardere windstoten tegen te kunnen gaan. Dit maakt deze screens zeer geschikt voor bepaalde situaties, zoals hoge gebouwen of zelfs bij panden in de buurt van de zee. Naast de super windvaste eigenschappen heeft de ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog dezelfde voordelen als de normale screens, zo houdt het de warmte tegen en voorkomt het ook dat u last heeft van de zon die binnenkomt.

De ZB TOP+ SMART ZIP 130 Super Windvast Boog kan geleverd worden in verschillende kleuren. Door de super windvaste constructie is deze screen uitsluitend leverbaar als elektrische variant. De minimale afmetingen voor de ZB TOP+ SMART ZIP 130 zijn 50cm breed bij 100cm hoog, de maximale afmetingen zijn 500cm bij 450cm. Door de verschillende blokken bij het bestelproces kunt u uw screen op maat laten maken, volledig naar uw wensen.

Lees alvorens u de bestelling plaatst wel goed onze handleidingen door, hiermee voorkomt u dat er fouten gemaakt worden:

LET OP. boven 400cm breed hogere onderlat nodig.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)