Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 100 Super Windvast Vierkant

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 219,00
Breedte in mm:  500 - 4000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Bij de ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Vierkant bent u zeker van een windvaste screen. Dit model is namelijk zo gemaakt, dat hij extra windvat is en daardoor dan ook ingezet kan worden voor uitzonderlijke situaties. Dit is een zip screen, die u kunt gebruiken voor hogere gebouwen met weinig beschutting of zélfs bij panden aan zee.

De onderlat en geleiders van de ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Vierkant zijn extra zwaar en hierdoor kunnen deze screens zwaardere windstoten goed verdragen. Ondanks deze eigenschappen zijn de screens erg compact en dit komt doordat de onderlat bij het omhoog doen compleet in de bak verdwijnt. Hierdoor is het design compact en kunnen deze screens ook geplaatst worden op plekken waar minder ruimte is.

Ondanks al deze aantrekkelijke eigenschappen is de ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Vierkant ook voorzien van alle voordelen van normale screens. Zo houdt hij de zon buiten, evenals de warmte en zorgt hij voor meer privacy.

De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Vierkant is bestelbaar in diverse kleuren en kan op maat besteld worden. De minimale afmetingen waarin dit product besteld kan worden zijn: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmetingen zijn: 400cm breed x 300cm hoog.

Lees voor het bestellen de handleidingen door, hiermee kunt u het bestellen van een screen met de verkeerde afmetingen voorkomen.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)