Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 100 Super Windvast Halfrond

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 219,00
Breedte in mm:  500 - 4000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Halfrond is een prachtige zip screen, die speciaal is ontworpen om tegen zwaardere windstoten te kunnen. Daarnaast verdwijnt de onderlat volledig in de bak, indien de screen omhoog wordt gedaan en hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag. De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Halfrond is een zip screen met een fraai en compact design en biedt naast de super windvast eigenschappen ook de overige voordelen van normale screens.

Dit maakt het een ideaal screen en zeer geschikt voor situaties waarbij een sterker screen gewenst is, zoals bij hogere gebouwen of panden aan zee.

De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Halfrond kan besteld worden in verschillende afmetingen en helemaal naar wens op maat worden gemaakt met verschillende kleuren en nog veel meer opties!

De minimale afmetingen waarin u dit screen kunt bestellen zijn: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmetingen: 400cm breed x 300cm hoog. Tijdens het bestellen kunt u uw screen op maat maken en de daarbijbehorende maten invullen.

Voordat u uw bestelling plaatst, vragen wij u om onze meethandleidingen door te lezen. Op deze manier bent u er zeker van, dat u de juiste maat bestelt.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)