Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 100 Super Windvast Boog

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 219,00
Breedte in mm:  500 - 4000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Boog isĀ  voorzien van een onderlat welke geheel in de bak verdwijnt indien de screen omhoog is, dit werkt ruimte besparend zodat u minder hoogte ruimte nodig heeft om de screen te plaatsen. Het vormt tevens een fraai compact geheel in opwaartse situatie. De geleiders zijn extra zwaar uitgevoerd zoals bij de TOP+ super windvaste screen om nog zware windstoten tegen te gaan. Dit maakt deze screen uitermate geschikt voor specifieke situaties, zoals hoge gebouwen of een pand aan zee. Naast de super windvaste eigenschappen heeft de ZB TOP+ SMART ZIP 100 stormvast Boog de voordelen van reguliere screens, zo houdt het de warmte tegen en voorkomt dat u last heeft van hinderlijke zonschittering.

De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Boog is leverbaar in verschillende kleuren. Door de super windvaste constructie is deze screen alleen leverbaar in de elektrische variant. De minimale afmeting voor de ZB TOP+ SMART ZIP 100 is 50cm breed bij 100cm hoog, de maximale afmeting is 400cm bij 300cm. Door de verschillende blokken bij product opties kunt u uw screen op maat maken voor uw wensen. Lees voordat u bestelt wel goed onze handleidingen door, zo voorkomt u dat er fouten gemaakt worden:

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Goedkoop en toch een uitstekende kwaliteit
    Mevr. K. van Pa 30-04-2015
    Na een lange zoektocht stuitte wij op dit zonnescherm. Het bleek een schot in de roos. Niet alleen goedkoper dan bij andere partijen, maar ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Top!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)