Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ SMART ZIP 100 Super Windvast Boog

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 219,00
Breedte in mm:  500 - 4000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 3000 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Een compact design, het tegenhouden van warmte zonschittering tegengaan en privacy bieden? De ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Boog doet het allemaal, maar doet ook nog iets extra’s.

Zo heeft de ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Boog namelijk van ons de status “super windvast” gekregen en dit wil zeggen, dat dit scherm zeer goed bestand is tegen zwaardere windstoten.

Wanneer u bijvoorbeeld screens wilt plaatsen bij een hoog gebouw, of een pand aan zee, dan is dit een screen dat daar zeer geschikt voor is. Hij is namelijk voorzien van een zwaardere onderlat en geleiders, waardoor het doek prima op zijn plaats blijf, ook bij zwaardere windstoten!

 Naast dit alles is de ZB TOP+ SMART ZIP 100 super windvast Boog ook nog eens voorzien van een strak en compact design. Wanneer u het screen omhoog doet, verdwijnt de onderlat volledig in de bak en hierdoor bespaart u ruimte.

Dit scherm kan besteld worden in verschillende kleuren en maten. Tijdens ons bestelproces kunt u uw zip screen op maat bestellen, maar let er wel bij op dat u de juiste maten invoert. Lees daarom voordat u een bestelling plaatst even onze handleidingen door, dit voorkomt dat u uw screen bestelt in een verkeerde maat.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Goedkoop en toch een uitstekende kwaliteit
    Mevr. K. van Pa 30-04-2015
    Na een lange zoektocht stuitte wij op dit zonnescherm. Het bleek een schot in de roos. Niet alleen goedkoper dan bij andere partijen, maar ook nog eens van zeer goede kwaliteit. Top!

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)