Mandje: (Leeg)

ZB Screen ZIP 95 windvast

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 153,00
Breedte in mm:  500 - 3600 mm
Hoogte in mm:  1000 - 2600 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

Koop bij Screenbestellen.nl

Onze windvast schuine screen kan dankzij zijn sterke frame en gewicht tegen flinke windstoten. We combineren dus de voordelen van een reguliere zonwering (zonwerend, inkijkwerend en energiebesparend) met de windvastheid van de schuine screen . Het duurzame glasvezeldoek bijvoorbeeld; dat zit volledig opgesloten met behulp van een ritssluiting, waardoor we het als het ware vastritsen in de geleiders.

De ZB TOP ZIP screen 95 kunnen we dankzij die stevigheid in grotere formaten leveren dan onze standaard screens. De maximale afmetingen van deze screen zijn 3600 x 2600 mm (bxh).

Bij screenbestellen.nl bepaalt u zelf hoe uw windvaste screen eruit komt te zien. Vul simpelweg de afmetingen van uw raam in, kies eventuele extra opties en plaats uw bestelling. U monteert onze screens eenvoudig zelf.

Heeft u hulp nodig bij het inmeten of wilt u hulp bij het kiezen van een screen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0181-820322 of stuur een e-mail naar info@screenbestellen.nl.

Zonwering van Screenbestellen.nl

Bestel uw windvaste screen bij Screenbestellen en profiteer van de volgende voordelen:

 • 5 jaar fabrieksgarantie op alle screens
 • Zonwering naar uw smaak ontworpen
 • Dankzij eigen productie kunnen we de laagste prijs garanderen
 • Met onze montage-instructies eenvoudig te bevestigen
 • Betaal veilig en snel met iDEAL

 

Eigenschappen ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin

Zonwerend Regenwerend Inkijkwerend Energiebesparend

Meetinstructies ZB screens

Gebruik voor het juist inmeten van de TOP ZIP de volgende meettechniek:

 • Meet de breedte tussen de muren in cm, aan de onder- en bovenkant van het kozijn, en trek daar 1 cm van af om speling te houden. De breedtemaat is de totale breedte van de screens, inclusief zijgeleiders.
 • Meet de hoogte van het kozijn in cm van de bovenkant van het kozijn tot aan de vensterbank. Trek hier 0,5 cm af om speling te houden. De hoogtemaat is de totale hoogte inclusief kastmaat en onderlijst.

De ZB TOP ZIP screen 95 inmeten op de muur of tussen twee muren? Download dan onze volledige meetinstructies.

Montage ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin

U kunt de ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin op verschillende manieren monteren. Op de muur, op het kozijn en tussen twee muren. Voor een montage tussen twee muren dient u de LHTF geleider te bestellen. Download ons volledige montageplan om een ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin zelf te bevestigen.

Bedieningen voor de ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin

De ZB TOP ZIP screen 95 windvast schuin leveren we uitsluitend met elektrische bediening. U kunt hierbij kiezen voor een wandschakelaar, een inbouwschakelaar of een afstandsbediening.

Elektromotor met wandschakelaar (+ € 99,-)

Elektromotor met inbouwschakelaar (+ € 109,-)

RTS elektromotor met afstandsbediening (+ € 149,-)

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

 • Goedkoop en toch kwaliteit
  Joost Graderen 05-01-2019
  Zeer mooie screen, ziet er goed en verzorgd uit. netjes op tijd geleverd.
 • Geweldigge ZipScreens
  Jan 08-07-2018
  Onlangs 3 Zip 95 Screens besteld, binnen 3 weken geleverd! top 1 grote 2400x1899 en 2 kleinere 1550x1700 waarvan 1 met de aansluiting links en de andere rechts. Alles in perfecte staat ontvangen. Bij de montage bleek dat alle screens al geprogrammeerd waren!! En de kanalen ook in de goede volgorde helemaal top, heb alleen de onderste stop van alle 3 wat hoger afgesteld die liepen wat mij betreft iets te ver door zodat het doek slap ging hangen. Het ziet er allemaal strak uit geweldig. Bij deze, Hartelijk dank van een tevreden klant.
 • Perfecte Screens
  J. Karrava 28-06-2018
  Deze screen zijn echt perfect. Staan mooi strak en klapperen niet ( de oude deden dat wel.) Echt blij dat ik ze vervangen heb. Bedankt voor het advies.
 • Werkt als een zonnetje!
  Waller 29-07-2017
  Twee zip 95 screens besteld (incl. Somfy RTS + 1 Telis 4 afstb.) voor twee ramen op 1e verdieping. Levering duurde wat langer, maar was wel netjes aangegeven (voorjaarsdrukte). Levering geheel in orde afgeleverd en goed verpakt in noppenfolie. Geen beschadigingen ontdekt. Maten tot op de millimeter zoals opgegeven. Heb wel zelf het snoergat wat moeten verplaatsen (extra gat boren en kabel verleggen), omdat deze niet aansloot op het gat in mijn kozijn. Motoren waren al geprogrammeerd op twee kanalen van de afstandsbediening en zelfs al op lengte afgesteld. Zelf eerst ook nog even getest of alles wekte. Monteren met handleiding van de website (zat niet bij de levering). Toch nog even wat extra you-tube filmpjes gezocht over de Somfy motoren en mogelijkheden voor extra afstellen (geweldig product trouwens zo'n RTS motor). Opmerkingen; 1) 9,5 mm metaalboortje is lastig in de bouwmarkt te vinden. 10mm werkte ook, maar niet te grof boren, want het gaatje moet afgedekt worden met een kunststof dopje. Als je het gat te grof boort (10+mm), dan blijft het dopje niet meer zitten. 2) Ik heb als extra stap, de twee geleiders aan de hoofdbak vast gemonteerd met een extra schroefje, door een 2 mm gaatje te boren dar waar geleider en bak samenkomen. Vervolgens aan de zijkant, een heel klein schroefje er ingedraaid en de twee blijven bij elkaar. Dit vereenvoudigde bij mij de montage, om dat beide geleiders op een raamdorpel leunde. Hierdoor kon ik in 1x het raamwerk monteren, zonder dat de boel uit je handen valt. 3) De bak zelf wordt niet aan de wand gemonteerd (twijfelde nog even en heb toen gebeld), enkel de geleiders worden gemonteerd. Hij blijft echter prima zitten! Binnenkort nieuwe bestellen voor beneden! Mvgr, Ingmar
 • Zeer fraai
  M.de Wit 18-04-2017
  Prachtige en stevige screen. Kan vel wind hebben.
 • Zeer tevreden
  Jan van Devente 10-01-2017
  Aantal screens besteld en geheel naar tevredenheid bezorgd. geheel naar wens en binnen de afgesproken tijd.
 • KWALITEIT
  J vd Berg 05-08-2016
  Deze screen straalt pure kwaliteit uit. Fantastisch mooi
 • Mooi en goed
  W. de Klerk 30-03-2016
  Screens zien er mooi uit, speciaal in een kleur laten moffelen. is precies de goede kleur. past exact bij de schuifpui. werkt verder prima
 • Echt windvast
  Jan 05-11-2015
  Er was ons verteld dat deze screen echt windvast zou zijn en inderdaad we kunnen hem met een gerust hart uitlaten als we gaan werken. blijft allemaal goed werken
 • Goed geregeld
  Evelien 19-09-2015
  heel simpel. alles is goed geregeld. vragen worden beantwoord en netjes geleverd. Ga zo door. Bedankt

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)