Mandje: (Leeg)

Montage cassetteschermen

 

1.

3.

5.

7.

9.

11.

13.

15.

2.

4.

6.

8.

10.

12.

14.

16.

 

Informatie voor de eindgebruiker

 • In uw gekozen scherm is een hoogwaardig doek verwerkt. Met betrekking tot de optimale kwaliteit hebben wij voor een hoog technologisch productieproces gekozen waarbij in elke productiestap streng geselecteerd wordt. Via automatisatie, permanente controles, laboratoriumtests en fijn uitgewerkte nabehandelingen wordt echt niets aan het toeval overgelaten. Dit laat ons ook toe om de weerstand zowel als stevigheid en duurzaamheid van de kleuren van uw doek gedurende vele jaren te waarborgen.
  Uitgaande van een in de massa gepigmenteerde polyacrylaatvezel, wat hen hun uitzonderlijke kwaliteit geeft, genieten onze doeken van een uitzonderlijk verzorgde
 • opvolging in het productieproces. Ondanks dit alles kan in uw scherm kleine onregelmatigheden aantreffen die dikwijls moeilijk zichtbaar zijn en die onmogelijk te vermijden zijn. Zij zijn inherent aan elk technisch weefsel maar verminderen geenszins de technische prestaties en levensduur van uw doek.
  Zo kunnen wafelvormig, krijtstrepen, kleine plooitjes naast de naden of in het midden van het doek of vleug verschijnen. Uw verkoper kan niet voor deze onvolmaaktheden aansprakelijk gesteld worden.
  Kabel motor: indien verbroken, geen garantie.

 

 


 • Wafelvorming of Rimpelvorming
  Alle technische weefsels kunnen deze wafelvorming in het midden van een doekbaan vertonen. Ze zijn vooral zichtbaar bij tegenlicht door het verschil in lichtaanval.

 • Wafelvorming
  Naast de stiknaden, veroorzaakt door het onvermijdelijk spanningsverschil bij het oprollen.

 • Krijtstrepen
  Door de onvermijdelijke plooivorming tijdens het productieproces kunnen zich bij tegenlicht donkere strepen vertonen, wat vooral zichtbaar is bij lichtere kleuren.

 

 

Deze kleine onvolmaaktheden hebben geen invloed op de kwaliteit van het doek en vereisen absoluut geen doekvervanging. Gelieve ons echter te verwittigen als u op gebied van kleurechtheid, rotvrijheid of weerstand, kortom de basiskenmerken van onze 2-jarige garantie, afwijkingen bemerkt.