Mandje: (Leeg)

Waarom een screen bestellen bij screenbestellen.nl

18 Januari, 2021 12:56

screen bestellen

Wilt u online een screen bestellen? Dan zijn er een aantal zaken waar u goed op moet letten. De belangrijkste is natuurlijk kwaliteit, maar daarnaast speelt uiteraard ook de prijs een grote rol. Online vindt u verschillende webwinkels waarbij u screens kunt kopen, maar bij welke kunt u dat nou het beste doen?

Het is voor ons natuurlijk erg makkelijk om te zeggen dat u het beste bij screenbestellen.nl uw screens kunt bestellen, maar dat zou wel erg kort door de bocht zijn en heeft natuurlijk meer onderbouwing nodig.

Daarom hebben we besloten om er een blogbericht aan te wijden. In dit bericht laten wij u kennismaken met onze producten, de prijzen en leggen wij uit hoe u eenvoudig uw screen bij ons kan bestellen.

Maak kennis met onze screens

Wij verkopen 3 soorten screens. Namelijk standaard screens, Zip top screens (zip screens) en Zip top + screens (zip screens die extra windvast zijn). De screens die wij verkopen worden in eigen beheer geproduceerd, hierdoor kunnen wij zéér scherpe prijzen hanteren en toezien op de kwaliteit van onze producten.

Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit en dit ziet u terug van het soort microvezeldoek dat wij gebruiken, tot aan de geleiders toe. Kortom, producten van zeer hoge kwaliteit tegen groothandelsprijzen!

De producten van screenbestellen.nl

Standaard: Het standaard model is al leverbaar vanaf €79 en kan volledig op maat worden besteld. Het standaard model is erg populair en dit heeft vooral te maken met de scherpe prijs. Het is een prachtig instapmodel, voorzien van een hoogwaardig microvezeldoek, sterke geleiders en kan worden samengesteld met verschillende opties (motor, bediening, doekkleuren, systeemkleuren). Het standaard model is geschikt voor woningen en gebouwen die weinig, tot matig wind vangen.

Zip top: Bij het zip top model kunt u kiezen uit dezelfde opties als bij het standaard model. Het verschil zit hem in dit model vooral in de windvastheid. Dit model heeft extra zware geleiders en is verzwaard, waardoor deze bestand is tegen zwaardere windstoten. Het zip top model is vooral geschikt bij woningen en gebouwen die matige tot sterke wind vangen. De prijzen van zip top screens beginnen bij €147.

Zip top +: Het zip top + model kan met dezelfde opties worden samengesteld als bovenstaande modellen. Het verschil met dit model is dat deze nog beter bestand is tegen wind en storm. Dit maakt het screen een perfecte zonwering-oplossing voor woningen/gebouwen die veel tot sterke wind vangen. Dit model wordt vaak gebruikt in kustgebieden en voor hoge gebouwen en is nog beter bestand tegen zwaardere wind dan het zip top model. De prijzen van zip top + screens beginnen bij €159.

Komt u uw nieuwe screen bestellen bij ons? Maak hieronder gebruik van onze handige calculator.

Vul uw afmeting in

Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

Kunnen de zip screens omlaag blijven bij storm?

Hoewel de zip screens bedoeld zijn om bestand te zijn tegen windstoten, is het bij storm, rukwinden en erg harde winstoten altijd verstandig om ze naar boven te doen. Ze kunnen natuurlijk behoorlijk wat hebben, maar het is bij extreme weerstypen natuurlijk beter om geen risico te nemen. Ik heb het bijvoorbeeld over code geel en code rood stormen!

Vaak is het bij dit soort weer ook niet nodig om zonwering te laten zakken en onze tip is om dit dan ook niet te doen. Bij een normale storm ontstaan er vaak weinig problemen, maar bij code geel en rood stormen, is het beter om geen risico’s te nemen.

De prijzen van onze screens

De bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen. De uiteindelijke prijs wordt bepaald op basis van de afmetingen en opties die u kiest. Om een duidelijk overzicht te kunnen geven van de verschillende prijzen, hebben wij een prijsoverzicht gemaakt waar u alle screens prijzen kunt zien, samen met de prijzen van de verschillende opties.

De prijzen op onze website zijn berekend op basis van zelf-montage en zelf-inmeten. Wij zijn een webwinkel voor de doe-het-zelver en hier zijn onze prijzen dan ook op gebaseerd. Hierdoor kunt u tot enkele honderden euro’s besparen op uw zonwering! Dit is dan ook de reden waarom het interessant kan zijn om uw zonwering te bestellen bij screenbestellen.nl en zeker in combinatie met de kwaliteit van onze producten!

Garantie:

Om nog wat extra nadruk te leggen op de kwaliteit, hanteren wij een garantie van maar liefst 5 jaar! Hiermee hopen wij een signaal af te geven, dat wij zelf ook erg overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten! Kiest u dus voor screenbestellen.nl, dan kiest u automatisch voor producten van topkwaliteit, lage prijzen en een garantie van 5 jaar!

< Screens op maat bestellen Een goede screen aanbieding vinden >