Mandje: (Leeg)

ZB TOP+ ZIP 125 Super Windvast Schuin

LET OP: DE DOOR U BESTELDE MAAT IS INCLUSIEF GELEIDERS EN KAP. (ZIE LINKS DE MATEN VAN BAK, GELEIDERS EN ONDERLAT. BEKIJK EVENTUEEL OOK DE MEETINSTRUCTIES)
v.a.€ 207,00
Breedte in mm:  500 - 5000 mm
Hoogte in mm:  1000 - 4500 mm

BIJ ONS ALTIJD COMPLEET MET SCHAKELAAR, AANSLUITSNOER, STEKKER EN MONTAGEMATERIAAL.TEVENS HANTEREN WIJ DE LAAGSTE VERZENDKOSTEN. MAAK UW BESTELLING COMPLEET, U ZULT ZIEN DAT WIJ VOORDELIGER ZIJN. U KUNT HET WINKELMANDJE ALTIJD NOG WEGGOOIEN

Na het invoeren van de maat kunt u een keuze maken uit de kleuren en opties.

Meer informatie

screenbestellen.nl heeft de ZB TOP+ ZIP 125 super windvast Schuin speciaal ontwikkeld om een zip screen te kunnen bieden die zeer geschikt is voor omgevingen met hardere windstoten. Hierdoor is dit screen erg geschikt voor panden in gebieden met weinig beschutting, denk hierbij aan open vlaktes of zelfs gebouwen aan zee of in de buurt van de zee.

Door de super windvaste eigenschappen is de ZB TOP+ ZIP 125 super windvast Schuin erg geschikt voor dit soort plaatsen en ondanks de super windvaste eigenschappen biedt hij ook nog de voordelen van reguliere screens.

Het screen is uitgevoerd met een zware onderlat en geleiders en blijft hierdoor strak tussen de geleiders zitten.

De ZB TOP+ ZIP 125 super windvast Schuin kan worden besteld in verschillende kleuren en natuurlijk ook in verschillende maten. De minimale afmetingen waarin u dit zip screen kunt bestellen zijn: 50cm breed x 100cm hoog en de maximale afmetingen: 500cm breed x 450cm hoog.

Tijdens het bestellen kunt u de maten invoeren, lees voor het invoeren wel even de meetinstructies door, hiermee voorkomt u dat u een screen bestelt met een verkeerde maat.

Klik op de link om een pdf document te openen:

Bedieningen
Montage handleiding screen
Inmeetinstructies

Reviews

  • Top bedrijf
    Hans Willemsen 14-02-2021

    Hoi ik heb mijn screens zelf geplaatst. Het was samen met de montage instructie een makkelijk karwei. De screens zitten perfect op de overkapping. En geven mijn overkapping een perfecte uitstraling en we zitten wind en vochtvrij. Ze zijn na 17 werkdagen geleverd , De screens zijn van top kwaliteit voor een hele mooie prijs. Ik vind Zonweringbestellen.nl een TOP BEDRIJF!.

Schrijf een review

Uw waardering (Kies aantal sterren)